1. Hjem
 2. Dokumenter
 3. Koronaveileder for trening og arrangement
 4. Arrangement

Arrangement

Norges Skiskytterforbund forholder seg til gjeldende regelverk og anbefalinger.  

Grunnregelen i Norge er at alle arrangementer er forbudt nå, men noen former for arrangement kan gjennomføres så lenge man oppfyller visse krav. En definisjon av arrangementer finnes her: https://lovdata.no/forskrift/2020-03-27-470/§13

Hva er tillatt?

 • Barn og unge under 20 år kan trene og drive idrettsaktivitet, forutsatt at det ikke er lokale regler som begrenser gjennomføringen.
 • Barn og unge under 20 år kan delta i konkurranser innenfor samme idrettskrets eller region.
 • For voksne kan organisert trening utendørs gjennomføres forutsatt at god avstand mellom utøverne. Alle skirenn/arrangement for denne aldersgruppen skal avlyses/utsettes. Testrenn kan gjennomføres internt i treningsgruppen.
 • Enkeltstående toppidrettsarrangement kan gjennomføres.

Disse presiseringene gjelder inntil myndighetene gjør endringer i regler og anbefalinger.
Presiseringene oppdateres fortløpende ved eventuelle endringer og ny info fra myndighetene.

NSSF sin koronaveileder skal følges og legges til grunn for aktiviteten. Funksjonærer er omfattet av de samme krav til smittevern som øvrige aktører, og de plikter å sette seg inn i idrettens smittevernregler.


Følgende personer skal IKKE møte på arrangement:

 • Du har ett eller flere av følgende symptomer: Hodepine, feber, rennende nese, sår hals, kvalme, nyser eller hoster, er kortpustet, har mistet lukte eller smakssansen, eller har andre tegn på sykdom (kjente allergisymptomer er unntatt).
 • Det er mindre enn 2 dager siden du ble frisk fra sykdom.
 • Du har vært i samme husstand med eller hatt tilsvarende nærkontakt med et bekreftet tilfelle av COVID-19 i løpet av de siste 10 dagene
 • Utøvere, trenere, støtteapparat og funksjonærer som tilhører risikogrupper for COVID-19 (definert av FHI) bør i samråd med lege vurdere om de kan delta i aktivitet.

Artikler

Var denne artikkelen nyttig for deg? Ja 1 Nei