1. Hjem
  2. Dokumenter
  3. Arrangørhåndbok
  4. Organisasjonskomite
  5. Nettside

Nettside

Arrangører av nasjonale renn skal benytte NSSF sin plattform for nettsider knyttet til arrangementet. NSSF tilrettelegger nettsiden teknisk, og arrangør er ansvarlig for innholdet og holde den oppdatert.

Nettsidene benytter WordPress som plattform.

Kom i gang

NSSF setter opp sidene og oppretter brukere. Når du har fått opprettet en bruker kan du logge inn ved å trykke på «Kontrollpanel» nederst på siden til ditt arrangement.

WordPress er et at de enkleste verktøyene og det meste er ganske selvforklarende i bruk. For deg som vil dykke litt dypere finnes det mye fin dokumentasjon på internett, feks:

Grunnleggende bruk (les fra Step3): https://www.hostinger.com/tutorials/wordpress

Guide (inkludert video) som viser deg hvordan redigeringsverktøyet i WordPress fungerer: https://www.wpbeginner.com/beginners-guide/how-to-use-the-new-wordpress-block-editor/

Tilpasninger

Hver nettside kan tilpasset litt til det ulike arrangementet. Når du er logget inn på nettsiden ligger det et svart bånd i toppen av hver side, trykk på «Tilpass» for å åpne menyen som lar deg justere litt på nettsiden. Alle endringer skjer forløpende i ditt vindu slik at du kan se hvordan det vil bli seende ut. Husk å trykk «Publiser» når du er ferdig med tilpasninger.

Nettstedidentitet

Nettstedtittel og slagord

I tittel skal det stå navnet på arrangementet. I slagord skal det stå årstallet.

Logo

NM Senior, NM Rulleskiskyting, NM for ungdom og junior og Hovedlandsrennet kan laste opp sin logo.
Øvrige arrangementer i ASKO Cup skal benytte standard logo.

Toppbilde

Dette er feltet øverst på hver side. Her kan du laste opp ett eller flere bilder i bredformat som benyttes øverst på hver side. Det er ønskelig at dette er fine bilder med et lokalt preg. Det er mulig å laste opp flere bilder som veksler på, aktiver «Randomiser opplastede sidetopper» ved å trykke på den knappen. Et bilde kan fjernes ved å holde musen over bildet og da vil det dukke opp et kryss på bildet for å ta det bort.

Sted og dato

På toppen av bildet ligger stedsnavn og dato. Dette endres også i samme menyen. Sted skal alltid være stedsnavnet etter hva anlegget er kjent som. Dato er perioden fra offisiell trening til siste renndag inkludert årstall.

Sponsorer

For å redigere sponsorer som syntes på hver side trykker du på «Widgeter» > «Sponsorer».
På ASKO Cup renn skal deres logo ligge øverst, og arrangørens sponsorer ligge under «Arrangementssponsorer». Det kan opprettes flere nivåer nedover hvis ønskelig.

Arrangørlogo

For å legge til arrangørens logo nederst på alle sider trykker du på «Widgeter» > «Arrangørlogo». Fjern eventuelt nåværende innhold der, og legg til ønsket logo.

EQ Timing

For å legge til linker til EQ Timing på forsiden velger du «Widgeter» > «EQ Timing». Trykk på aktuell renndag og link-ikonet for å lime inn linken til EQ Timing.

Var denne artikkelen nyttig for deg? Nei Ja 4

Hvordan kan vi hjelpe?